Bruce Lee

Introduksjon

De fleste av oss har vel hørt om den utrolig innflytelsesrike kinesisk-amerikanske kampsportutøveren og skuespilleren Bruce Lee, men det er nok ikke like mange som vet at det finnes en spilleautomat med han og kampsport som tema. Bruce ble bare 33 år gammel, men i denne spilleautomaten lever han videre. Det er utvikleren WMS (Williams Interactive) som er utvikler av spillet, og selv om det kanskje ikke er den mest kjente utvikleren på markedet skal du ikke tvile på kvaliteten på spillet. Automaten har et unikt oppsett og noen spennende funksjoner som har med kampsport å gjøre.

I denne spilleautomaten får du opp noen fantastiske symboler på hjulene som alle linker til kampsport og Bruce Lee selv, og det hele har et kinesisk preg. Designet er flott og gjennomført, og det er spennende å spinne hjulene. Spesielt spennende blir det når bonussymbolene dukker opp, for da kan du vinne noen gode gevinster. Utbetalingsprosenten til spillet er på over 96 % og du kan spille med opptil 60 gevinstlinjer. Er du klar for å bli med kampsportmesteren på et eventyr? Lær deg spillets funksjoner og prøv det selv – enten gratis eller for en selvvalgt innsats.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten har et unikt oppsett der det er fem klassiske hjul, men disse har ulik størrelse. De to første hjulene har kun to rader, mens de tre andre hjulene har fire rader. Allerede her skiller spillet seg fra de fleste andre på markedet, og enda bedre blir det når du kan spille med opptil hele 60 gevinstlinjer! Du velger selv hvor mange gevinstlinjer du ønsker aktive, og hva din innsats per linje skal være. Her har du et hav av muligheter til å justere fra 0,01 til 2, noe som gir en maks innsats på 60 euro per spinn.

Tema og design

Du trenger bare å se på navnet for å se hva spillets tema er; her er det Bruce Lee og kampsport som er inspirasjon. På hjulene dukker det opp to symboler med bilder av Bruce Lee selv, noen kinesiske symboler med drager, porselen og en gullhatt, samt ulike våpen. Det er herlig å se at spillet ikke har noen «klassiske symboler» fra kortstokken, men holder seg til tema. Det unike oppsettet gjør at spillhjulene ikke dekker hele skjermen, og i bakgrunnen ser du en flott rød bakgrunn med kinesiske mønster. Grafikken er ganske flott gjennomført, selv om symbolene blir litt små på skjermen.

Bonusfunksjoner

På denne spilleautomaten er det selvfølgelig Bruce Lee selv som står for bonusene, og dersom du får opp et rødt symbol med hans ansikt på har du et wild-symbol på hjulet. Dette symbolet kan erstatte alle ordinære symbol og slik gi gevinstkombinasjoner. Spillet har og et feature-symbol, som er en gullkiste. Dette symbolet kan gi gratisspinn, og det kan utløses på tre ulike måter. Bruce kan også dukke opp som et ekspanderende wild-symbol som dekker et helt hjul. Det virker som spillet har noen videre bonusfunksjoner, men det er dessverre vanskelig å forstå hva de går ut på.

Fordeler

Denne spilleautomaten har utrolig mange gode funksjoner, men det er noen ting som gjør spillet litt tungvint og forvirrende. For det første er det utrolig slitsomt å stille opp innsatsen med én cent om gangen, og dersom du ønsker å spille for maks innsats må du trykke lenge før du er i mål. Hvorfor finnes det ikke en «max bet» knapp? I tillegg har spillet utrolig mange bonusfunksjoner og ulike kombinasjoner for å utløse disse, men det er ikke klart hvordan dette fungerer. Betalingstabellen gir lite informasjon, og den videre informasjonen er vanskelig å forstå. Dette trekker litt ned på opplevelsen.

Ulemper

Denne spilleautomaten har utrolig mange gode funksjoner, men det er noen ting som gjør spillet litt tungvindt og forvirrende. For det første er det utrolig slitsomt å stille opp innsatsen med én cent om gangen, og dersom du ønsker å spille for maks innsats må du trykke lenge før du er i mål. Hvorfor finnes det ikke en «max bet» knapp? I tillegg har spillet utrolig mange bonusfunksjoner og ulike kombinasjoner for å utløse disse, men det er ikke klart hvordan dette fungerer. Betalingstabellen gir lite informasjon, og den videre informasjonen er vanskelig å forstå. Dette trekker litt ned på opplevelsen.

Oppsummering

Bruce Lee var en kjent kampsportutøver og skuespiller, og med denne spilleautomaten lever hans minne videre på nettkasino verden over. Spillet har et unikt oppsett der hjulene har ulike størrelse, noe som vekker oppmerksomheten med en gang. Videre er symbolene som spinnes frem på hjulene utrolig flotte, og alle passer perfekt til tema. Bruce selv dukker også opp, og fungerer selvfølgelig som spillets wild-symbol. Videre har spillet noen spennende bonusfunksjoner med feature-symbolet, men det er litt uklart hvordan det fungerer. Dersom du er en stor fan av Bruce Lee og kampsport er dette spilleautomaten for deg, prøv den selv!