Chilli Gold 2 Stellar Jackpots

Introduksjon

Denne spilleautomaten kommer til å få deg til å si «Ay caramba!» mens du spinner, for her er det mange saftige gevinster på lur. Spillprodusenten Lightning Box er kanskje ikke den meste kjente på markedet, men med dette spillet har de klart å levere en fantastisk god automat som kan by på mye moro. Dette er andre spillet i produsentens Stellar Jackpot-serie, og i dette spillet handler det altså om chili og gull – eventuelt chili av gull. Tema her er Mexico og alt som hører til, med en glad mann med sombrero, et esel, en gitar og flere flotte symboler.

Når du først åpner opp denne spilleautomaten kommer du til å få et smil om munnen, for her er det mange festlige farger og symboler. Automaten har et klassisk oppsett, men både på og rundt hjulene lurer det frem ulike karakterer og symboler som gjør tema og designet komplett. Noe du også fort kommer til å legge merke til er at på toppen av hjulene står det tre beløp med navnene «mini», «minor» og «major», og dette er spillets tre jackpoter som du kan bli den heldige vinneren av. Jackpotene er ikke progressive, men øker i takt med din myntstørrelse.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten har et klassisk og oversiktlig oppsett med fem hjul og tre rader, men kan by på hele 40 gevinstlinjer. På hjulene spinnes det frem ulike meksikanske symboler og karakterer, og på toppen av hjulene ser du de tre jackpotene. For å bli den heldige vinner av en av disse må du gjøre en innsats, og jackpotbeløpet vil øke i takt med hvor mye du ønsker å satse per spinn. Her velger du myntstørrelse fra 0,01 til 1,25 euro, som gir en innsats fra 0,48 til 60 euro per spinn. På maksnivå vil major-jackpot være på 50 000 euro.

Tema og design

I Chilli Gold 2 er tema det glade Mexico, med en morsom frontfigur med sombrero samt et smilende esel som titter frem bak hjulene. Du befinner deg ute i en ørken, hvor det blomstrer flotte kaktuser ved hjulenes side. På hjulene spinner det frem både instrumenter, chili og dyr, samt standard symbol fra kortstokker med 9, 10, J, Q og K i flotte farger. Når du spinner hjulene gir dette en lyd og noen musikalske toner, og dersom du får en vinnende gevinstkombinasjon spilles det av en flott meksikansk trall. Grafikken er upåklagelig, og tema er utrolig gjennomført.

Bonusfunksjoner

På dette spillet er det chiliene som er bonussymbol, hvor wild- og scatter-symbolet er en standard rød chili. Dette symbolet kan både erstatte alle normale symbol og slik danne gevinstkombinasjoner, samt gi opptil 21 gratisspinn dersom du får opp nok på hjulene. Dersom du vinner en gevinst har du mulighet til å doble denne gjennom en klassisk gamble-funksjon. Spillets mest spennende bonus må dog være de tre jackpotene som lurer på toppen av hjulene, og de kan bli dine i det tilfeldige bonusspillet. Det er her Stellar Jackpots kommer inn, og tema og design beveger seg fra Mexico og ut i verdensrommet.

Fordeler

Dette er en spilleautomat med et så flott og gjennomført design og tema at det er verdt å ta noen spinn bare på grunn av det. De meksikanske symbolene, den smilende mannen og eselet og den lystige musikken setter en fantastisk stemning. Grafikken må rett og slett være det store trekkplasteret her. Når du i tillegg har mulighet til å vinne noen gode gevinster ved hjelp av bonus-chilier og et tilfeldig bonusspill blir det ekstra spennende. Det er enkelt å forstå hvordan spillet fungerer og gjøre sin innsats, noe som gjør spillet passende for de fleste spillere.

Ulemper

Det kan virke vanskelig å finne noe negativt å si om et så gjennomført spill, men det er noen ting som skurrer litt. At bonusspillet utløses tilfeldig kan ses på som en ulempe for noen, da det er umulig å vite om du er i nærheten eller ikke, men det som er mest merkelig er designet til dette bonusspillet. Når det åpnes befinner du deg plutselig i verdensrommet hvor du skal skyte på galakser, og ikke i en meksikansk ørken lenger. Selv om navnet «Stellar Jackpots» hinter til dette tema, er det ikke åpenbart hvorfor disse to temaene mikses i spillet.

Oppsummering

Stellar Jackpots Chilli Gold 2 er en spennende spilleautomat som hovedsakelig byr på et eventyr i en meksikansk ørken, samt et bonusspill ute i verdensrommet. Her kan du vinne en av tre flotte jackpoter dersom du er heldig, eller la chiliene gi deg noen gevinstkombinasjoner og gratisspinn. Det er enkelt å velge sin innsats og starte spinningen, og det er også enkelt å følge med på de ulike symbolene og gevinstene. Tema, grafikk og design er desidert det beste med hele spillet, hvor alt er utrolig gjennomført fra start til slutt. Dra til Mexico og videre til verdensrommet!