Hot Safari

Introduksjon

Mega Moolah er nok den mest kjente spilleautomaten med afrikanske dyr som tema, men det betyr ikke at det er den eneste på markedet. Hot Safari er et spill med lignende tema og symboler som Mega Moolah, uten de progressive jackpotene. Men det spillet mangler i jackpoter, har den tatt igjen for ved hjelp av spennende bonusfunksjoner, flotte animasjoner og et eget multiplikator-hjul som kan gange alle gevinstene dine opptil x9! Hvis du ønsker å stikke av med noen gode gevinster, er det verdt å dra ut på en safaritur med spilleautomaten Hot Safari fra Pragmatic Play.

På denne spilleautomaten vil du møte på ulike dyr fra den afrikanske savannen som løve, antilope og sebra, og dersom de kommer i korrekt kombinasjon kan du stikke av med noen flotte gevinster. Hver gang du trykker på spinn-knappen er det ikke bare de fem hjulene som spinner, men også et eget multiplikatorhjul som kan øke dine gevinster betraktelig. Spillet er enkelt å sette seg inn i, og passer for både nybegynnere og mer erfarne spillere. Dersom du er helt ny til spilleautomater kan du selvfølgelig prøve spillet gratis før du gjør en innsats fra egen lomme.

Gevinstlinjer og innskudd

Denne spilleautomaten har et klassisk oppsett med fem hjul og tre rader, men i tillegg byr den også på et spennende multiplikatorhjul som kan øke alle dine gevinster. Hver gang du trykker spinn-knappen, vil alle disse seks hjulene spinne i vei. For at gevinstene skal betales ut, må du selvfølgelig gjøre en innsats først – selv om du også kan velge å prøve spillet gratis. Her velger du antall mynter per linje fra 1 til 10, og myntverdi fra 0,01 til 0,5 euro. Dette gjør at du maksimalt kan satse hele 125 euro per spinn – altså rundt 1250 kroner.

Tema og design

Spillets navn gir en tydelig indikator på hva temaet er her: Det handler om safari på den afrikanske savanne med ulike dyr som finnes der. På hjulene spinnes det frem både løver, antilope, sebra og andre dyr, og når de spinnes frem i vinnende kombinasjoner blir de levende med ulike animasjoner. I tillegg finner du standard symboler fra kortstokken som 10, J, Q, K og A i ulike farger. Spillets bakgrunn består av en himmel i varme oransje- og gul-toner, som bygger på at dette er en safari ute i Afrika – og den er «hot». I spillets logo er ordet «hot» fylt med flammer.

Bonusfunksjoner

Som nevnt tidligere har ikke denne spilleautomaten en jackpot, men den har fortsatt mange andre spennende funksjoner å by på. Løven er spillets wild-symbol. Dette symbolet kan utløse funksjonen «super wild symbol» hvis det dukker opp på hjul seks. Da dukker det opp et wild-symbol tilfeldig plassert på hvert hjul, og hvis det havner på midterste rad ekspanderer det til å dekke hele hjulet. Spillets scatter-symbol er en apekatt, og dersom du får opp minst tre av dette symbolet vil du få gratisspinn. Nye gratisspinn kan bli aktivert i gratisspinn-rundene. Den siste bonusfunksjonen er multiplikatorhjulet som spinnes sammen med hjulene og kan gi multiplikator opptil x9.

Fordeler

Hot Safari er en spilleautomat som både er enkel å spille på samt har noen spennende funksjoner på lur. Hver gang du spinner de fem spillhjulene spinnes også et sjette multiplikatorhjul, og dette kan gange gevinstene dine opptil x9. At dette gjelder for hvert eneste spinn er utrolig unikt og spennende. I tillegg kan spillets wild- og scatter-symbol gi mange gode opplevelser og ekstra gevinster. Temaet til spillet er både spennende og gjennomført, og kan på mange måter ses som en forbedret Mega Moolah. Spillet kan prøves ut gratis eller for penger, og passer for de fleste spillere.

Ulemper

Siden designet og tema er ganske likt spillgiganten Mega Moolah, er det nok mange som kommer til å savne en progressiv jackpot. Spillet har ingen jackpot, og heller ikke noe eget bonusspill. At hver gevinst kan få en multiplikator er spennende, men det virker som gevinstene kommer litt sjeldent. Symbolene som spinnes frem er fine, men Pragmatic Play kunne med fordel ha spart seg for kortstokk-symbolene som ikke har noe å gjøre på den afrikanske savanne. Spillet har noen enkle funksjoner som i lengden kan bli ganske kjedelig og repetetive for de som er på utkikk etter fart og spenning.

Oppsummering

Hot Safari er en klassisk spilleautomat med en vri, for i tillegg til sine fem ordinære spillhjul har automaten også et eget multiplikatorhjul som kan øke alle gevinstene dine. Ved hjelp av wild- og scatter-symbol kan det være gevinstene kommer enda oftere, og når dette skjer vil de ulike dyrene komme til live med ulike animasjoner. Tema og designet til spillet er pent og gjennomført, selv om det kan bli litt kjedelig i lengden. Det er enkelt å forstå hvordan spillet fungerer, og før du satser egne penger kan du prøve det gratis. Se om spillet er noe for deg!