Det levende og viltre livet på Mad Mad Monkey

Introduksjon

Har du lyst til å bli med på en tur ut i en fargerik og tropisk jungel der en artige apekatt skjuler skatter både her og der? På spilleautomaten Mad Mad Monkey er vi ute i jungelen sammen med en gjeng ganske så friske apekatter; en god dose humor har de, og ikke minst mange spennende gevinster. Denne spilleautomaten kommer fra den kjente spillprodusenten NextGen Gaming, og inneholder mye god underholdning og morsomme innslag. Mad Mad Monkey er et spill med fem hjul, tre rader og 50 gevinstlinjer. Spillet inneholder også noen gode funksjoner som hjelper deg på vei til å vinne gevinster i spillet.

Det første du møter på i spillet Mad Mad Monkey er en noe eksentrisk og vilter apekatt som finner på mange artige og gøyale påfunn. Dette er en fargerik og morsom spilleautomat der denne merkelig og litt viltre apekatten er hovedpersonen i spillet, foruten deg da, som skal prøve å vinne gode gevinster selv om apekatten finner på apestreker. Du blir rett og slett i litt godt humør av å spille, eller kanskje rettere sagt å leke, sammen med apekatten Mad Mad Monkey. Dette er en enkel spilleautomat å spille på, som inneholder noen få, men ganske gode, funksjoner.

Gevinstlinjer og innskudd

Inne i jungelen kan vi finne mange ferske og smakfulle frukter, alt fra deilige bananer til friske kokosnøtter, papaya og peanøtter. Det dukker også opp en liten slange, men hva er vel et paradis uten en liten slange? Spillets hjul er krydret opp med mange fargerike symboler fra jungelen som inneholder ulike verdier. Spinnes de frem i vinnende kombinasjoner vinner du også verdien på symbolet. Men det kan være en fordel å satse litt for å vinne større gevinster i spillet. Myntinnsatsen er på en mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen kan stilles fra 0,01 til 0,5. Du velge selv antall aktive gevinstlinjer.

Tema og design

Mad Mad Monkey er en gal apekatt som elsker å finne på artige påfunn, og noen av påfunnene hans kan faktisk gi deg noen gode gevinster i spillet. Inne i den fargerike og lune jungelen lever han sitt eget lille liv, og lar deg få ta del i det mens du prøver å samle inn ulike frukter og fargerike tall og bokstaver. Grafikken er levende laget til med artige og fargerike detaljer både på de ulike symbolene i spillet, spillets bakgrunn og apekatten selv. Det er også noen levende og livlige animasjoner i spillet. Lyden som er satt til spillet passer helt perfekt til denne livlige atmosfæren.

Bonusfunksjoner

Mad Mad Monkey er et underholdende og artig spill med noe få og ganske gode funksjoner som skaper litt ekstra spenning i spillet, og som også hjelper deg på vei til å øke vinnermulighetene dine. Selvfølgelig er det apekatten selv som er wild-symbolet, og han fungerer som en joker i spillet. Dukker apen opp på hjul to, tre og fire kan han faktisk stable sammen vinnende symboler til deg som kan gi deg noen gode premier. Scatter-symbolet i spillet er spillets logo, og kan gi gode gratisspinn. Det finnes også en funksjon i spillet som heter Super Stack, og denne gir også gratisspinn.

Fordeler

Det er stort sett alltid herlig å koble av med litt god spenning og mye bra underholdning. Og dette får du på spilleautomaten Mad Mad Monkey, pluss at du også kan vinne deg noen fine gevinster mens du koser deg i jungelen sammen med denne artige og litt sprø apekatten. Grafikken i spillet er godt og levende laget til, og gir en egen opplevelse av å være ute i den underholdende og spennende jungelen. Spillet inneholder flere gode funksjoner som kan hjelpe deg på vei til å vinne noen fine gevinster. Det er også mulig å prøve spillet i gratisversjon om du ønsker det.

Ulemper

Det er ikke alt som er like perfekt i den fargerike jungelen til denne artige apekatten. Spillet Mad Mad Monkey mangler blant annet et godt bonusspill – det kunne ha gjort seg sammen med de andre ablegøyene til apekatten. Det er heller ingen progressiv jackpot i spillet. Den morsomme bananen som kan gi deg litt ekstra gratisspinn er også vanskelig å få tak i, så her kreves det litt tålmodighet. Det kan også ta litt tid før de helt store gevinstene spinnes inn, så vær litt tålmodig med apekatten, og ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape.

Oppsummering

Mad Mad Monkey er en artig og underholdende spilleautomat som kommer fra NextGen Gaming. Spillets tema er lagt inn i en fargerik jungel der en artig og litt eksentrisk apekatt lever. Grafikken i spillet er godt laget til med fargerike og gode detaljer, og symbolene som spinnes frem på spillets hjul er ulike symboler som vi forbinder med jungelen og kanskje apestreker. Dette er en enkel, morsom og underholdende spilleautomat som inneholder noen få og gode funksjoner, og ikke minst flere gode gevinster. Du kan prøve spillet gratis og se om du liker jungellivet sammen med apekatten selv.