Pharaoh – utforsk spennende pyramider og møt hellige faraoer

Introduksjon

Historie og kultur er fascinerende, og mange har latt seg fortrylle av den egyptiske historie og kultur. Dette er kanskje ikke så rart siden det det ligger mye mystikk i den egyptiske mytologien og de herskapelige pyramidene. De ulike faraoene i Egypt har også gjort stort inntrykk på folk verden over. På spilleautomaten Pharaoh skal du få ta del i faraoenes rike, styre og hemmelige skatter. Dette er en underholdende spilleautomat som kommer fra 3G Gaming, og den inneholder fem hjul, tre rader og 15 gevinstlinjer. Grafikken i spillet er preget av den egyptiske kultur og historie.

Egypt er kjent for sine mange spesielle symboler, sin rikdom og sine skjulte skatter inne i pyramidene. Er du heldige med symbolene på spilleautomaten Pharaoh kan noen av disse skjulte skattene bli omgjort til gevinster til deg. Kanskje du vinner den progressive jackpoten i spillet? På Pharaoh får du ta del i den egyptiske kongetittelen som en farao hadde i oldtidens Egypt, og ikke minst også ta del i noe av rikdommen som faraoene hadde. Farao betyr «store hus», og beskriver faraoens kongelige hus. Denne spilleautomaten passer perfekt for deg som fascineres av Egypt og samtidig ønsker å vinne flotte gevinster!

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Pharaoh er en enkel automat å spille på, med et ryddig og oversiktlig design. Grafikken er preget av den egyptiske storhetstiden og oldtiden da faraoene styrte landet. Symbolene som spinnes på hjulene er skarabéer, pyramider, katter og faraoer som hver representerer ulike verdier. Spinnes de frem i vinnende kombinasjoner på hjulet vinner du verdien på det aktuelle symbolet. Men for å spille må det gjøres en liten innsats i spillet. Myntinnsatsen kan justeres fra 1–10 mynter per gevinstlinje. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 og opptil 1. Den fristende jackpoten ligger der og venter på deg, finn en innsats du er komfortabel med!

Tema og design

Pharaoh er inspirert av de egyptiske faraoene, de som hersket og styrte i Egypt i oldtiden. De som var rike og mystiske, gjorde mytologien levende, og gjemte dyrebare skjulte skatter i sine herskapelige hus. Faraoen fikk til og med sine vakre skatter med seg inn i pyramidene etter sin død. Grafikken i spillet er godt laget til i klare farger og med fine detaljer fra den egyptiske historien. De ulike symbolene som spinnes frem på hjulene er magiske symboler som på ulikt vis skulle kunne gi egypterne lykke og hell i livet. Kanskje vil de også bringe deg lykke?

Bonusfunksjoner

Pharaoh er en klassisk og tradisjonell spilleautomat uten de helt store overraskelsene. Samtidig ligger det et par overraskende detaljer på lur, slik som det også gjør i de egyptiske pyramidene. Den beste vrien er den progressive jackpoten som kan bli din – om du er heldig nok. Men det finnes også andre gode gevinster i spillet. Wild-symbolet – en kvinne med et blått kors som symboliserer «evig liv» – kan kanskje ikke akkurat gi deg evig liv, men iallfall fungerer denne som joker i spillet. Det finnes også et scatter-symbol som gir deg flere gratisspinn, samt et spennende bonusspill som vil gi deg en spennende spillopplevelse.

Fordeler

Liker du den egyptiske kulturen og historien vil du også like spilleautomaten Pharaoh. Det føles til tider nesten som du tar del i en av de mektige faraoene sitt liv og rikdom når du spiller dette spillet. Denne spilleautomaten inneholder det meste av funksjoner, og likevel er den enkel og grei å spille på. Samtidig skaper den også en behagelig og spennende atmosfære. Grafikken i spillet er godt utformet, og lyden som er satt til bildene passer perfekt til spillet. Den gode progressive jackpoten ligger bare og venter på en heldig vinner. Så her er det bare å begynne og spinne!

Ulemper

Pharaoh er en nokså stille og rolig spilleautomat, med noen gode overraskelser på lur. Men ting tar tid i spillet, og selv om det er både wild- og scatter-symboler, samt et bonusspill, kan det dessverre bli litt kjedelig å spille på i lengden. Ting tar tid i spillet – både det å vinne gevinster og det å komme inn til bonusspillet. Liker du en rolig spilleautomat med en god jackpot, og har råd til å spille over lengre tid, så passer spillet godt til deg. Men ikke spill for mer enn du har råd til å tape, da kan spillgleden dessverre fort forsvinne.

Oppsummering

Pharaoh er en tradisjonell spilleautomat som er lett å spille på. Den inneholder flere gode funksjoner som både wild-, scatter- og bonussymboler, samt et bonusspill. Det mest spennende i spillet er uten tvil muligheten til å kunne vinne den progressive jackpoten som venter på en heldig vinner. Temaet til Pharaoh er inspirert av oldtidens Egypt da faraoene hersket og gjemte bort sine dyrebare skatter både før og etter sin død. Både hus og pyramider var fylt opp med edelsteiner, gull og hellige skrifter. Noen av disse skattene kan bli dine på Pharaoh. Denne spilleautomaten er spennende på en behagelig måte, og er vel verdt å prøve ut.