Rainbow Riches

Introduksjon

Når du spiller på spilleautomater eller andre kasinospill, er det viktig med en god porsjon flaks og lykke. Det er helt tilfeldig hva hjulene kommer til å spinne frem, så det gjelder å krysse alle fingre og vente i spenning. På grunn av denne spenningen og ønsket etter flaks og lykke, er det mange spilleautomater som har typiske lykkesymboler som tema. Rainbow Riches er en slik spilleautomat, med lykkesymboler som en regnbue, lykkemynter og en gnom. Bli med lykkejegeren på jakt etter gull i enden av regnbuen, så kan du kanskje bli den heldige vinner av en stor gevinst.

Spilleautomaten Rainbow Riches kommer fra utvikleren Barcrest Games og har et klassisk oppsett. Det er ikke vanskelig å sette seg inn i spillets ulike funksjoner og symboler, og alt er utrolig flott på øyet. I bakgrunnen av spillhjulene ser du en skinnende regnbue, og i enden av den kan det vente mye gull og rikdom. Ved å spinne frem gevinstgivende kombinasjoner på de 20 gevinstlinjene kan du få en flott utbetaling, og spesielt hvis du får utløst noen av spillets spennende bonusfunksjoner. Lykkesymbolene holder deg med selskap – og gjør deg kanskje litt mer heldig i din spillerunde.

Gevinstlinjer og innskudd

Rainbow Riches har et veldig klassisk oppsett for spilleautomater. Her møter du på et spillbrett med fem hjul og tre rader, og til sammen kan du spille med opptil 20 gevinstlinjer. Du velger selv hvor mange gevinstlinjer du ønsker aktive, og videre velger du hvor mye du vil satse per gevinstlinje. Minsteinnsats per linje er 0,01 og maks er 20 euro. Dette gir en innsats per spinn fra 0,01 til hele 400 euro. Dermed passer spillet for både små- og storspillere. Du kan også finne gratisversjoner av spillet på nett og teste det før du gjør din innsats.

Tema og design

Akkurat som navnet tilsier, er det regnbuer og rikdom som er tema og preger designet i spilleautomaten Rainbow Riches. I bakgrunnen av hjulene ser du en flott lillatone og en fargerik regnbue, og på hjulene spinnes det frem fargerike kortsymboler, en ønskebrønn, en regnbue med gull og en gnom. Symbolene har enkle og fine animasjoner når de gir gevinst, og hjulene spinner uten problem. Hele skjermen er også veldig oversiktlig, med enkle valgmuligheter for innsats og antall gevinstlinjer. Her kan du spinne frem mange gevinster dersom du er ekstra heldig, og lykkesymbolene hjelper deg virkelig på vei.

Bonusfunksjoner

Selv om lykkesymbolene i seg selv kan resultere i gode gevinster, finnes det noen bonusfunksjoner på spillet som kan gi enda mer spenning og utbetaling. I betalingstabellen til spillet kan du få mer informasjon om de ulike symbolenes verdi og funksjon. Spillets wild-symbol kan erstatte alle ordinære symbol og slik gi gevinstkombinasjoner. Spillets scatter-symbol er gnomen, og tre eller flere kan utløse funksjonen «road to riches». Tre eller flere ønskebrønn-symbol utløser funksjonen «wishing well» hvor du velger en av de tre brønnene og får en tilfeldig multiplikator. Tre eller flere symbol med regnbue og gullgryte utløser funksjonen «pots of gold».

Fordeler

Rainbow Riches er en spennende spilleautomat som bygger på et tema og design fullt av hell og lykke. Her spinnes det frem ulike lykkesymboler, og dersom de dukker opp i rett kombinasjon kan de gi deg gode gevinster. Spillet har også hele tre bonussymbol i tillegg til wild-symbolet, og hver og en av disse har sin egen unike funksjon som kan øke dine gevinster betraktelig. Designet er utrolig flott med en fin bakgrunn, klare farger og enkle animasjoner. Du velger selv hvor mange aktive gevinstlinjer du ønsker, og kan stille innsatsen fra veldig lavt til veldig høyt per spinn.

Ulemper

Selv om tema og designet til spilleautomaten er gjennomført, kunne grafikken med fordel bli forbedret litt. Animasjonene er ikke de beste på markedet. Flesteparten av symbolene er klassiske kortsymboler som 10, J, Q og K, noe som blir litt kjedelig å spinne frem i lengden. Spillet har utrolig mange spennende bonusfunksjoner som kan gi ekstra gevinster, men det er dessverre forklart for dårlig hva de ulike funksjonene går ut på. I betalingstabellen står bare navnet på de ulike funksjonene, men ikke hva de faktisk innebærer. Dette kan forvirre mange spillere, og eventuelt gjøre at de heller velger et annet spill.

Oppsummering

I Rainbow Riches er det hell og lykke så langt øye kan se – faktisk helt til enden av regnbuen hvor det venter en stor bøtte med gull. På hjulene spinnes det frem fargerike og lykkebringende symboler, og dersom de dukker opp i korrekt kombinasjon kan det betale deg store gevinster. Spillet har også mange spennende bonusfunksjoner som kan øke dine gevinster med blant annet multiplikator, men det kan være litt vanskelig å forstå hva de ulike funksjonene går ut på. Velg hvor mange aktive gevinstlinjer du ønsker, hva innsatsen skal være per spinn, og prøv spillet i dag!