Spin Party

Introduksjon

Play’n GO har mange spennende og nytenkende automater på markedet, men med Spin Party har de gått «back to basics» til en klassisk fruktautomat – med en liten vri så klart. Selv om spilleautomatene ikke lenger er å finne på norske butikker og kroer, husker de fleste av oss det klassiske designet med frukt, bjeller og store blinkende knapper. Akkurat det er det du får servert på Spin Party. Her spinnes det frem kirsebær, bjeller, symboler fra kortstokken og mer i et friskt design med neonlys og moderne grafikk. Det er en moderne versjon av det klassiske og nostalgiske.

Uansett om du pleide å ta deg noen spinn på de lokale spilleautomatene eller ikke, vil du fort finne glede i denne klassiske automaten med en litt moderne vri. Her er det ikke mange uforståelige funksjoner eller forvirrende symboler; alt er enkelt, oversiktlig og rent. Men enkelt trenger ikke å bety kjedelig, for Spin Party byr på en ekte spinn-fest. Automaten har fått moderne funksjoner som wild-symbol og gratisspinn, noe som gjør at du holder deg underholdt lenge. Prøv spillet gratis eller gjør en innsats for å bli med på festen – det kan vise seg å være verdt det.

Gevinstlinjer og innskudd

Spin Party har et standard oppsett for videoautomater med fem hjul og tre rader, og du spiller på 10 faste gevinstlinjer. På hjulene spinnes det frem ulike symboler som alle har sin verdi, og dersom de dukker opp i korrekt kombinasjon vil dette betale ut en gevinst. For at gevinsten skal være ekte må du selvfølgelig gjøre en innsats før du spinner hjulene. Det eneste du trenger å gjøre er å velge en myntverdi fra 0,01 til 2 euro, samt antall mynter du ønsker fra 1 til 5 per linje. Dette gir en maks innsats på 100 euro per spinn.

Tema og design

På Spin Party blir du med på en ekte spinn-fest, med blinkende lys og musikk som kan minne om disko. På hjulene spinnes det frem klassiske symboler fra fruktautomatene med kirsebær, sitron, bjelle, 7-er, BAR-symbol og kort-symbolene J, Q, K og A. Symbolene er dog blitt modernisert, med fargerike neonlys og flotte animasjoner både på hjulene og i bakgrunnen. Den lilla bakgrunn og de blinkende lysene, sammen med lydsporet, gjør at det virkelig føles ut som en fest. Og dersom du vinner en gevinst eller utløser noen av bonusfunksjonene blir det ekstra feststemning med dansende personer på hjulene.

Bonusfunksjoner

Spin Party har kanskje et klassisk tema og design fra de nostalgiske fruktautomatene, men her er det blitt lagt til noen spennende funksjoner som gjør spillingen alt annet enn kjedelig. Her er det fest fra første spinn, og det blir ekstra stemning når det dukker opp wild-symbol. Spillets wild-symbol er nemlig et dansesymbol som dekker et helt hjul, hvor det dukker opp en silhuett av en dansende dame. Ett wild-symbol dekker ett hjul og gir også ett re-spinn med sticky wild-symbol. To eller flere wild-symbol utløser minst fem gratisspinn hvor hvert spinn kommer med en garanti for gevinst.

Fordeler

Spin Party er det beste fra to verdener; et klassisk oppsett og enkle funksjoner i en ny moderne versjon. Her møter du klassiske symboler fra de nostalgiske fruktautomatene som tidligere var å finne på ulike butikker og kroer i Norge. Det er enkelt å sette seg inn i spillets funksjoner, men det er alt annet enn kjedelig. Når spillets wild-symbol dukker opp på hjulene blir det skikkelig feststemning, for de dansende jentene kommer med sticky wild-symbol re-spinn. Dersom det dukker opp to eller flere wild-symbol er du garantert minst fem re-spinn og gevinst. Bedre blir det ikke!

Ulemper

Spin Party bygger på klassiske fruktautomater, og dersom dette ikke er din type spilleautomat er ikke dette et spill for deg. Det er lite tema, historie og action her; kun feststemning og klassiske symboler. Wild-symbolet byr på spennende funksjoner, men er også spillets eneste bonusfunksjon. Et scatter-symbol som gir normale gratisspinn, et eget bonusspill eller en progressiv jackpot kunne ha løftet spillets underholdningsverdi mye høyere. Musikken som spilles i bakgrunnen av spillet kan fort bli slitsom, men heldigvis er det mulig å slå denne av. Spillet er enkelt og passer derfor for de som foretrekker enkle funksjoner.

Oppsummering

På Spin Party er det virkelig feststemning med livlig musikk og dansende kvinner. Sistnevnte er spillets wild-symbol som dekker et helt hjul, og dette kan gi mange gevinster med re-spinn. De andre symbolene som spinnes frem er klassiske fra fruktautomatene som tidligere var å finne på mange norske butikker og kroer, og dersom dette er et tema du liker, gir denne automaten en ny vri på en kjær favoritt. Men dersom du er på utkikk etter mye action og spennende funksjoner, er ikke dette spillet for deg. Prøv spillet gratis eller gjør en innsats med egne penger i dag!