Søte hundevalper og fine gevinster på Wonder Hounds

Introduksjon

Det sies at hunden er menneskets beste venn. Den er alltid glad når den ser deg, stiller ingen spørsmål og følger deg lykkelig hvor enn du går. På spilleautomaten Wonder Hounds møter du tre herlige, sjarmerende og søte valper som også vil gjøre sitt aller beste for å glede deg. De vil glede deg med en masse god underholdning, og også noen gode gevinster. Dette er en spilleautomat som kommer fra spillprodusenten NextGen Gaming. Spillet har fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. Wonder Hounds har også noen gode funksjoner som hjelper deg på vei til å vinne flere gevinster i spillet.

Wonder Hounds er en søt og sjarmerende spilleautomat med tre herlige valper i hovedrollen. Hundene heter Jinse, Winchester og Ace, og de bringer frem smilet der de kommer logrende så glade og fornøyde mot deg. Fargene i spillet er myke og lyse, og grafikken er detaljert og godt laget til. Symbolene som spinnes frem på hjulene er valpene selv, og det meste en liten valp trenger for å ha det bra. Spillet inneholder både scatter-symbol, wild-symbol og mange gode gratisspinn. Selvfølgelig spinnes det også frem flere gode gevinster. Wonder Hounds er en spilleautomat med litt glede og smil, gevinster og mye god underholdning.

Gevinstlinjer og innskudd

Det er ikke mange saker og ting en liten valp trenger for å være lykkelig, men litt har den behov for: En liten matskål, en myk seng, koselige omgivelser, et hyggelig sted den kan valse rundt på tur og et hundebånd slik at den ikke går seg vill. Mange av disse symbolene finner du på hjulene på spilleautomaten Wonder Hounds. De ulike symbolene har forskjellige verdier som kan gi deg noen hyggelige gevinster. Myntinnsatsen i spillet er én mynt per gevinstlinje. Du kan velge hvor mye du vil satse per spinn, fra 0,25 til hele 250 euro.

Tema og design

Det er lett å la seg sjarmere av søte og glade hundevalper som viser så utrolig stor glede bare over å være sammen med deg. Og de tre hundevalpene på Wonder Hounds er både artige å være sammen med, spille med og de vil også gi deg glede på sin egen måte. Grafikken i spillet er godt laget til med myke og duse farger, og bakgrunnen på spillet minner om en koselig park. Lyden i spillet passer perfekt med glade toner og lystige hundebjeff. Animasjonene er morsomme og levende, og skaper en egen stemning rundt det glade og gode valpelivet.

Bonusfunksjoner

Wonder Hounds er en enkel spilleautomat og designet er oversiktlig. Det er lett å forstå spillets funksjoner og de ulike verdiene på de forskjellige symbolene i spillet. Symbolene som spinnes frem er de tre valpene og ulikt tilbehør som en liten valp trenger. Hvert symbol gir gevinster om de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Men spillet inneholder også noen spennende bonusfunksjoner. Wild-symbolet i spillet har teksten «wild» og fungerer som en joker i spillet. Hundene selv kan også komme med noen gode overraskelser til deg. Og scatter-symbolet, som er en liten pote, vil kunne gi deg opptil 15 gratisspinn.

Fordeler

Wonder Hounds er en sjarmerende og koselig spilleautomat. Trenger du et spill som både kan gi deg gode gevinster – samt avkobling i en behagelig, men morsom atmosfære – er Wonder Hounds et spill som passer perfekt. Å begynne å spille på Wonder Hounds gjør deg i godt humør. Det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet av disse tre artige og livlige valpene. Spillet inneholder også noen gode funksjoner som hjelper deg på vei til å vinne flere gevinster. Du kan prøve spillet i gratisversjon om du ønsker det, og liker du spillet kan du også laste det ned på mobilen din.

Ulemper

Wonder Hounds er ingen avansert spilleautomat, og den inneholder noen få og gode funksjoner. Men spillet kunne ha blitt enda mer underholdende om det var et underholdende bonusspill i spillet. Det er heller ingen multiplikator på denne spilleautomaten, eller progressiv jackpot. Det må også satses litt i spillet om du skal få litt høyere utbetalinger. Da er det viktig å ikke satse for mer enn du har råd til å tape. Underholdningen og sjarmen ved å spille forsvinner fort om du spiller over din økonomiske evne, og det er ikke meningen. God underholdning er å ha det bra, og ikke å bekymre seg for eventuelle økonomiske tap.

Oppsummering

Wonder Hounds er en søt spilleautomat med tre yndige valper som hovedpersoner i spillet. Spilleautomaten kommer fra NextGen Gaming og inneholder noen få og gode funksjoner. Det er både wild-symbol, scatter-symbol og mange gode gratisspinn i spillet – og det finnes en toppremie på 400 mynter. Dette er et spill som er enkelt å spille på med oversiktlig design. Grafikken i spillet er godt laget til, med levende og morsomme animasjoner, og symboler som kan gi flere fine gevinster. Det er mulig å prøve spillet gratis før du velger å spille for ekte penger. Wonder Hounds er verdt en spillerunde; de tre valpene er utrolig sjarmerende!